Bereiding van rollades

Uw runderrollade met succes bereid

Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade:
  • Was uw rollade nooit af.
  • Doe ruim braadvet in uw braadpan.
  • Verhit het braadvet goed.
  • Schroei de rollade rondom dicht.
  • Zet de warmtebron laag.
  • Voeg eventueel iets vocht toe bij de braadrollade. Nooit lekvocht uit de verpakking toevoegen.
    Geen vocht over de rollade.
  • Bereidingstijd met deksel en ruim water:
    • 150 minuten voor voor stoofrollade
    • 90 minuten voor braadrollade:
    • 45 minuten voor lenderollade (door en door gaar 90 minuten)
  • Verwijder het netje of touwtje als de rollade koud is.

Uw varkensrollade met succes bereid
Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade:
  • Was uw rollade nooit af.
  • Doe ruim braadvet in uw braadpan.
  • Verhit het braadvet goed.
  • Schroei de rollade rondom dicht.
  • Zet de warmtebron laag.
  • Voeg eventueel iets vocht toe. Nooit lekvocht uit de verpakking toevoegen. Geen vocht over de rollade.
  • Bereidingstijd:
    • 90 minuten voor braadrollade:
    • 60 minuten voor filetrollade:
    • 45 minuten voor kipfiletrollade
  • Braden zonder deksel.
  • Verwijder het netje of touwtje als de rollade koud is.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.