Bereiding van rollades
Uw runderrollade met succes bereid
Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade:- Was uw rollade nooit af.
- Doe ruim braadvet in uw braadpan.
- Verhit het braadvet goed.
- Schroei de rollade rondom dicht.
- Zet de warmtebron laag.
- Voeg eventueel iets vocht toe bij de braadrollade. Nooit lekvocht uit de verpakking toevoegen.
Geen vocht over de rollade.
- Bereidingstijd met deksel en ruim water:
- 150 minuten voor voor stoofrollade
- 90 minuten voor braadrollade:
- 45 minuten voor lenderollade (door en door gaar 90 minuten)
- 150 minuten voor voor stoofrollade
- Verwijder het netje of touwtje als de rollade koud is.
Uw varkensrollade met succes bereid
Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade:
- Was uw rollade nooit af.
- Doe ruim braadvet in uw braadpan.
- Verhit het braadvet goed.
- Schroei de rollade rondom dicht.
- Zet de warmtebron laag.
- Voeg eventueel iets vocht toe. Nooit lekvocht uit de verpakking toevoegen. Geen vocht over de rollade.
- Bereidingstijd:
- 90 minuten voor braadrollade:
- 60 minuten voor filetrollade:
- 45 minuten voor kipfiletrollade
- 90 minuten voor braadrollade:
- Braden zonder deksel.
- Verwijder het netje of touwtje als de rollade koud is.