Bereiding van rollades

Uw runderrollade met succes bereid

Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade:
  • Was uw rollade nooit af.
  • Doe ruim braadvet in uw braadpan.
  • Verhit het braadvet goed.
  • Schroei de rollade rondom dicht.
  • Zet de warmtebron laag.
  • Voeg eventueel iets vocht toe bij de braadrollade. Nooit lekvocht uit de verpakking toevoegen.
    Geen vocht over de rollade.
  • Bereidingstijd met deksel en ruim water:
    • 150 minuten voor voor stoofrollade
    • 90 minuten voor braadrollade:
    • 45 minuten voor lenderollade (door en door gaar 90 minuten)
  • Verwijder het netje of touwtje als de rollade koud is.

Uw varkensrollade met succes bereid
Enkele tips voor een succesvolle bereiding van uw rollade:
  • Was uw rollade nooit af.
  • Doe ruim braadvet in uw braadpan.
  • Verhit het braadvet goed.
  • Schroei de rollade rondom dicht.
  • Zet de warmtebron laag.
  • Voeg eventueel iets vocht toe. Nooit lekvocht uit de verpakking toevoegen. Geen vocht over de rollade.
  • Bereidingstijd:
    • 90 minuten voor braadrollade:
    • 60 minuten voor filetrollade:
    • 45 minuten voor kipfiletrollade
  • Braden zonder deksel.
  • Verwijder het netje of touwtje als de rollade koud is.